Smittevern

Vestkanten Bil & MC-skole

Smittevern

Fra og med 11. november 2021 til 1. februar 2022 gjelder følgende smittevernregler for Statens vegvesen, Bergen trafikkstasjon og Vestkanten Bil & MC-skole

 Gult nivå – ordinære smittevernstiltak 

• Godt renhold av kjøretøyer før og etter prøve (før og etter kjøretimer med elever og i klasserom)

• God håndhygiene.

• Det kan når kandidat forespør være med trafikklærer under førerprøven. Alle i kjøretøyet skal da bære munnbind om kravet til minimum en meters avstand ikke kan overholdes.

• Klargjøring og oppsummering tilpasses.

• Sensor (trafikklærer) kan benytte munnbind dersom vedkommende selv ønsker det, og kan ut fra en selvstendig vurdering kreve at kandidaten (eleven) bruker munnbind. Relevant for slik vurdering er blant annet om kandidaten (eleven) kommer fra et område som har høyere smittenivå.

• Lokal forskrift kan kreve bruk av munnbind.

Ta kontakt

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker vestkantenbilogmc.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Vestkanten Bil & MC-skole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn