Avbestillingsfrister

Vestkanten Bil & MC-skole

Avbestillingsfrister

Det sendes ut automatisk påminnelse om kjøring / kurs dagen før kl 12:00, som også er frist for avbestilling av kjøretime. Avbestiller du når SMS kommer, vil du ikke bli belastet for timen / kurset. Avbestilling av timer gjøres til din trafikklærer. Avbestilling av kurs skjer til kontoret på tlf 56320080 eller post@laringforlivet.no

Avbestilling av sikkerhetskurs på bane (glattkjøring) og sikkerhetskurs på veg (landeveg og kartkjøring) MÅ avbestilles senest 48 timer i forveien.

Avbestilling av timer / kurs som er satt opp mandager, må senest avbestilles fredagen.

 

 

Ta kontakt

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker vestkantenbilogmc.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Vestkanten Bil & MC-skole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn