Under 18 år

Vestkanten Bil & MC-skole

Under 18 år

Er du under 18 år og skal ta kurs eller ha kjøretimer hos oss, må foresatte / foreldre gi fullmakt til det.

Vi sender ut følgende SMS til foresatte:

"Din ungdom har meldt seg på kurs / kjøring hos oss. Da vedkommende er under 18 år, må du som foreldre / foresatt bekrefte at du tar på deg det økonomiske ansvaret og at dere godkjenner å bruke oss som trafikkskole. For å bekrefte dette, besvares denne SMS med fødselsdato (6 siffer). Ønsker dere gebyrfri faktura på epost, må vi også ha epostadresse"

Ta kontakt

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker vestkantenbilogmc.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Vestkanten Bil & MC-skole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn